Od 2. marta novi filmovi u Bioskopu

Postavljeno: 27.02.2023

U Bioskopu Kruševac, od 2. do 9 marta, na repertoaru nas očekuju dva filmska ostvarenja, „Baš super“ i „Magnetna rezonanca”. Cena ulaznice je 300 dinara.

Animirani film „Baš super“ prikazivaće se u 16 i 18 časova, dok će se u 20 časova na repertoaru naći drama „Magnetna rezonanca”.

U porodičnom animiranom filmu „Baš super“ jedanaestogodišnjoj devojčici Hedvigi, zaljubljenici u igrice, život se okreće naglavačke kada biva primorana da zameni svoga oca kao superheroja grada i to mnogo pre nego što je očekivala. Usled nespretnih poteza, otac se odlučuje za rođaka Adirana, kao budućeg heroja, što će primorati Hedvigu da brzo reaguje!

Drama „Magnetna rezonanca” je priča o Matijasu, koji nekoliko dana uoči Božića napušta posao u Nemačkoj i vraća se u multietničko transilvanijsko selo, kako bi se uključio u odgajanje svoga sina. Zaokupljen je i svojim starim ocem, kao i željom da vidi svoju bivšu ljubavnicu, Silu. Mir u zajednici se narušava kada se u maloj fabrici, kojom Sila upravlja, zaposli nekoliko novih radnika. Strah obuzima stanovnike, a frustracije, sukobi i strasti narušavaju dotadašnje stanje prividnog razumevanja i smirenosti…

Ostale vesti

back-to-top