Novo pojačanje Napretka pred start prvenstva

Postavljeno: 06.07.2022

Dvogodišnji ugovor sa Napretkom potpisao je Marko Šarić, koji je došao iz uzbekistanskog Nefčija. Sa priprema za Kvalitetnu ligu Srbije počeli i pioniri i kadeti Napretka

Počelo je odbrojavanje. U nedelju, u prvom kolu novog superligaškog šampionata, Napredak gostuje u Novom Sadu Vojvodini.

Ekipa je, u međuvremenu, pojačana sa još jednim novim igračem.
To je napadač Marko Šarić (1998), koji stiže iz uzbekistanskog Nefčija. Ponikao je u Čukaričkom, a igrao je i za i za IMT, pirotski Radnički, Rad i Metalac.

– Poznajem trenera Đorđevića još iz Čukaričkog i čim sam čuo kakve su Napretkove ambicije, odmah sam prihvatio poziv. Nadam se da ću se brzo uklopiti, a kao i svakom napadaču, cilj mi je da postignem što više golova i doprinesem realizaciji planova – rekao je Marko Šarić.

Šarić je sa Napretkom potpisao dvogodišnji ugovor. U međuvremeu je i napadač Miloš Džugurdić produžio ugovor za još godinu dana.

Sa pripremama za prvenstvo Kvalitetne lige Srbije, koje startuje 13. avgusta, počeli su i omladinci i kadeti Napretka. Kompletne pripreme biće u Kruševcu, uz nekoliko prijatelsjkih mečeva.

S.M.
Foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top