Novi upeh sportista Palestre

Postavljeno: 06.10.2020

Stonoteniseri Palestre osvojili su četiri medalje na Državnom prvenstvu Specijalne Olimpijade Srbije. Drugo mesto pripalo je Suzani Karajović i Saški i Saši Vujičić, dok je treće mesto zauzeo Goran Marić. Oni su nastupili u pratnji trenera Marge Kapamadžije

Za medalje su se borili u konkurenciji sportista iz deset gradova iz Srbije u kojima postoje i rade sportski klubovi dece i omladine sa posebnim potrebama. Zanimljivo je da su se svo četvoro članova Palestre, koji su učestvovali na takmičenju, kući vratili sa medaljama. 

Zadovoljni smo postignutim rezultatima i pripremamo se za predstojeće takmičenje, Državno prvenstvo Specijalne Olimpijade Srbije u muškoj i ženskoj odbojci koje će biti održane u Čačku, 18. oktobra – navodi predsednica Palestre Mirela Milojević. 

Inače, takmičenje je održano 3. oktobra u Novom Sadu, koji se, kako navode u Palestri, pokazao kao dobar domaćin. Prvenstvo je otvorio nacionalni direktor Specijalne Olimpijade Srbije, Aleksandar Stanojević, a globalni ambasador Specijalne Olimpijade, nekadašnji odbojkaš Vanja Grbić, poželeo je puno uspeha svim sportistima i tokom takmičenja ih je bodrio i družio se sa njima.

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top