Novi filmovi u Bioskopu Kruševac

Postavljeno: 10.03.2023

U Bioskopu Kruševac do 15. marta na repertoaru nas očekuju dva filmska ostvarenja, „Meda sa Severa: Porodično putovanje“ i „Indigo Kristal”. Cena ulaznice je 350 dinara.

Animirani film „Meda sa Severa: Porodično putovanje“ prikazivaće se 11. i 12. marta u 16 časova, dok će se danas u 16, 18 i 20 časova te od 11. do 15. marta u terminima od 18 i 20 časova na repertoaru naći drama „Indigo Kristal”.

Kada u avanturističkoj komediji „Meda sa Severa: Porodično putovanje“ Normova deca saznaju za njegovo tajno putovanje u grad Harbin, odlučuju da to pretvore u porodičnu avanturu, nesvesni da će Norm zapravo tražiti svoju izgubljenu krunu. U Harbinu će upoznati tigra po imenu Fu, arhitektu grada i ponosnog oca blizanaca, Pita i Repeta, a Norm će shvatiti koliko je važno raditi zajedno sa svojom porodicom kako bi pronašao krunu i spasio Sever.

U drami „Indigo Kristal” priča prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata. Poučen iskustvom, on počinje svoj put asimilacije u društvo, pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije.

 

 

 

 

 

Ostale vesti

back-to-top