Novak Zagorac dvostruki vicešampion Srbije

Postavljeno: 30.05.2022

Na nedavno održanom prvenstvu u Beogradu, stonoteniser kruševačkog Napada osvojio je dve srebrne medalje. Novak Zagorac je na prvenstvu za kadete osvojio drugo mesto u singlu, ali i u dublu

Za zlatnu medalju u singlu nadigrao ga je prvi kadet Srbije, Uroš Ninković, dok je u finalu dubla nastupao sa Sašom Draginim iz Čačka i za zlato izgubio od Uroša Ninkovića i Borislava Rajića.

Iz kluba poručuju da će Novaka u kadetskoj konkurenciji nastupati i sledeće sezone, te da je  na prvenstvu Srbije još jednom potvrdio da je jedan od najboljih u Srbiji u svojoj generaciji.

Na takmičenju je nastupao i Nikola Vranjanac. I ako Nikola još uvek nije kadet već mlađi kadet, on je imao zapažen nastup u Beočinu, kako u singlu, tako i u igri parova.

Na državnom prvenstvu za seniore kruševački Napad predstavljali su – Vasilije Miletić, Branislav Smiljković i Milan Mirković. Pojedinačno, plasman od 17. do 32. mesta ostvarili su Smiljković i Mirković, dok je Miletić zastao u grupnoj fazi. U dublu, Miletić i Smiljković nastupali su zajedno i plasirali se od 9. do 16. mesta, kao i Mirković sa Markom Todorovićem iz Novog Sada.

Ostale vesti

back-to-top