Nedeljni repertoar Bioskopa Kruševac

Postavljeno: 01.08.2021

Na repertoaru Kruševačkog bioskopa od 1. do 4. avgusta prikazivaće se dva filma, “Bezrepi Pele”, animirani film za najmlađe, od 17 i 19 časova i domaći film “Dohvati nebo” od 21 čas

“Bezrepi Pele” je švedski animirani klasik o razmaženom mačetu koje je izgubio rep. Jedna dan iznenadna oluja povede ovo simpatično bezrepo mače u pravu avanturu u jedan čudan grad. Tamo Pele upoznaje nove drugare i razvija veliko prijateljstvo. Međutim, nije uvek lako biti nova mačka u gradu. Nemaju svi dobre namere i ubrzo Pele silno želi da se vrati kući.

Domaća drama “Dohvati nebo” po scenariju i režiji Milutina Darića Dake govori o Milutinu, čoveku srednjih godina, čija se životna harmonija ruši kada njegova supruga Magdalena doživi saobraćajnu nesreću, braneći svojim telom petogodišnjeg sina. Magdalena ostaje nepokretna. Ljubav između Milutina i Magdalene je uvek bila na visokom nivou, takva i ostaje. Pošto nesreća nikada ne ide sama, Milutina ne zaobilaze ni socijalne niti društveno političke turbulencije. Pred Milutinom je težak zadatak, da sačuva porodičnu idilu i da se samo čestitom namerom i uz pomoć srećnih životnih okolnosti pobrine za ono do čega mu je najviše stalo, a to je Magdalena i sreća njihovog sina Jakova.

Cena ulaznica za sve projekcije je 200 dinara, a filmovi se mogu pogledati uz poštovanje aktuelnih epidemioloških mera.

Ostale vesti

back-to-top