Navijači Zvezde i Partizana u Parunovcu igrali nerešeno

Postavljeno: 30.01.2022

Na igralištu FK Parunovac, člana Prve Rasinske okružne lige, po 63. put odigrana je revijalna utakmica u kojoj su se sastali navijači dva najpopularnija srpska fudbalska kluba – Crvene zvezde i Partizana. Završena je bez pobednika, rezultatom 2:2, ali pobedila je još jednom strast igrača koji su rivali samo kada je u pitanju privrženost jednom od timova kojima su naklonjeni.

– Ova tradicija traje od 1959. godine, kada su se okupili navijači ova dva tima i hteli da dokažu ko je bolji, Partizan ili Crvena zvezda. I, izašli su na teren. Ovu utakmicu igraju meštani Parunovca i fudbaleri koji igraju za FK Parunovac, svake godine poslednje nedelje u januaru. Zahvaljujući sponzorima, opstaju i naš klub, ali i ova utakmica koja je prerasla u lepu tradiciju – rekao je trener fudbalskog kluba Parunovac Stojan Jovanović, podsećajući da je organizator utakmice Mesna zajednica Parunovac, uz podršku sponzora.

Kako su pobednici na kraju obe ekipe, pehar su posle utakmice podigla oba kapitena, Marko Savić i Saša Jevtić. Titula najboljeg igrača pripala je Miletu Brčinu iz “crveno-belog”, a ona za fer-plej pokazan na terenu Đorđu Miloševiću iz “crno-belog” tima.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top