Naša redakcija na kafi sa članovima kluba „Mladi u gradu“ (VIDEO)

Postavljeno: 29.01.2022

Nastavljajući praksu susreta sa sugrađanima, čitaocima portala KruševacGrad i dvonedeljnika GRAD, naša redakcija je organizovala kaficu sa mladima koji su na različite načine uključeni u formiranje naše rubrike i kluba „Mladi u gradu“

U kafeteriji BUT, mestu na kome se inače mnogi od naših mladih čitalaca, pratilaca i saradnika, inače okupljanju, ispijali smo kafu i razgovarali o temama koje ih pokreću te o pričama koje ih interesuju, kojima se mediji ne bave dovoljno i o kojima bi voleli da čitaju.

Bila je to prilika da mladima, koji su nam u prethodnom periodu slali svoje radove i tako postali članovi i članice našeg kluba „Mladi u gradu“, uručimo simbolične poklone.

Pred nama su brojna druženja i različiti događaji koje planiramo da organizujemo za članove našeg kluba „Mladi u gradu“ te sve zainteresovane pozivamo da nam se pridruže. Da bi postali članovi našeg Kluba treba da nam pošaljete radove – razmišljanja o temi “Mladi i šta ih pokreće”.

Stil je slobodan, a mišljenje o tome šta Vas pokreće možete izraziti u formi priče, komentara, pesme, crteža, slike, fotografije ili jednostavno pisma, a mi ćemo ih objavljivati na portalu, Fejsbuk stranici i Instagramu.

Možete nam pisati u inboksu Fejsbuk stranice KruševacGrad ili na mejl [email protected].

J.B.

Ostale vesti

back-to-top