Napredak, u Lučanima, očekuje nivo sa prethodnih utakmica

Postavljeno: 07.10.2022

Fudbaleri Napretka, u 14. kolu Super lige Srbije, u subotu (8. oktobra) gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

Iako je, kako navode u Napretku, njihov rival, Mladost, trenutno u nezavidnoj situaciji i poziciji na tabeli, Kruševljani su oprezni, pogotovu imajući u vidu prethodni šampionat, kada su igrači Mladosti takođe katastrofalno počeli, pa na kraju pobedili na svom stadionu.

– Reč je o ozbiljnoj ekipi. Bez obzira što je tu gde jeste, Mladost ima iskusnu ekipu sa dosta mlađih i kvalitetnih igrača. Nadam se, ipak, da ćemo mi biti na nivou prethodnih utakmica i da ćemo se vratiti sa pobedom – rekao je je Despot Višković, asistent trenera Napretka.

Kao prednosti rivala naveo je to što u napadu ima dvojicu iskusnih igrača, Mirića i Bojovića, koji su ozbiljna pretnja golu Napretka, dok o manama nije iznosio detalje.

Mladi Nemanja Đeković koji je, uz kapitena Kerkeza, stub odbrane Kruševljana, optimista je pred gostovanje:

– Očekuje nas veoma teška i zahtevna utakmica u svakom smislu. Ekipa Mladosti je iskusna, ali nadam se, ako ponovimo partije iz prethodnih utakmica, da rezultat neće da se dovodi u pitanje. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna, doprinele su tome poslednje pobede i očekujem da će se sve to preneti i videti i na stadionu Mladosti u Lučanima.

Utakmica se igra od 15 časova.

J.B.
Foto: FK „Napredak“

Ostale vesti

back-to-top