Napredak sa Babićem na klupi protiv Zvezde

Postavljeno: 02.10.2020

U desetom kolu Super lige Srbije Napredak, sa pozicije pretposlednjeg tima na tabeli, gostuje lideru, Crvenoj zvezdi

Devet utakmica, samo pet bodova i deoba poslednjeg mesta na tabeli sa šabačkom Mačvom. Dragan Ivanović je shvatio da tako više ne ide i posle poraza od Metalca (1:2) podneo je u međuvremenu ostavku na mesto šefa stručnog štaba Napretka. Trajna zamena još nije stigla, pa će u nedelju ekipa iz Kruševca na noge lideru na tabeli, Crvenoj zvezdi, predvođena trenerom Ivanom Babićem, koji kaže:

– Svaka utakmica i svaki bod su nam bitni. O Zvezdi kao protivniku ne treba pričati, jer je aktuelni šampion države i jedini naš predstavnik u evropskim takmičenjima. Ima odlične individualce. Probaćemo da se prikažemo u što boljem svetlu i da svaki naš igrač pruži maksimum, sa dobrom disciplinom da probamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Rezultat će biti onakav kakav zaslužimo na terenu.

Napredak neće protiv Crvene zveze da računa na moći Lekovića i Šarca. AJovan Marinković podseća na posebnu motivisanost igrača za utakmice sa protivnicima poput Crvene zvezde:

– Crvena zvezvda je ekipa za poštovanje. Međutim, ne odlazimo sa belom zastavom i moramo dati svoj maksimum i ako budemo odigrali kako treba možemo da očekujemo nešto…

Utakmica između Crvene zvezde i Napretka igra se u nedelju od 18:00 časova.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top