Napredak pred gostovanje Voždovcu: Vraćamo se sa bodovima!

Postavljeno: 14.10.2021

Posle reprezentativne pauze, nastavlja se prvenstvo Super lige Srbije. U 13. kolu fudbaleri Napretka već u petak gostuju Voždovcu

Petoplasirani Napredak imaće težak zadatak da se suprotstvai tradicionalno neugodnom protivniku, Voždovcu, koji je trenutno sedmi na tabeli. Kruševačka ekipa u glavni grad putuje bez šefa svog stručmnog štaba, Milana Đuričića, koji se posle operacije na kičmi dobro oporavlja. O narednom protoivniku Đuričićev asistent Nikola Srojanović kaže:

– U pitanju je ekipa koja predstavlja spoj mladosti i iskustva, sa nekoliko internacionalaca. Što se nas tiče, dobra stvar je što smo u prethodnoj nedelji kompletirali igrački kadar. Oporavili su se Kočić, Kunić, Kerkez i Đuričković, sanirane su i neke lakše povrede. Atmosfera je odlična, momci rade izvanredno i sigurno je da ćemo protiv Voždovca dati maksimum, kako bi se vratili neporaženi.

Fudbaler Napretka Dejan Kerkez optimistično očekuje meč sa krovu Tržnog centra Stadion:
– Voždovac je mlada, brza ekipa, sa nekoliko iskusnih igrača, ali ima i slabosti, koje ćemo pokušati da iskoristimo. U maloj smo krizi rezultata, ali ne i igre. Očekujem da nastavimo sa dobrim partijama i vratimo se iz Beograda sa bodovima.

Meč 13. kola Supe lige Srbije između Vožovca i Napretka igra se u petak, sa početkom u 17 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top