Napredak i TSC podelili bodove u utakmici bez golova

Postavljeno: 13.08.2022

Ni posle šestog kola Super lige Srbije, Napredak nema uknjiženu pobedu, pošto je sa TSC-om iz Bačke Palanke igrao nerešeno, 0:0.

U Kruševcu smo gledali borbenu utakmicu, ali ne i golove. Imala su oba tima dobre prilike, po dve lopte na obe strane išle su u okvir gola, ali su golmani Petrić i Ilić bili na nivou, te je svakom od timova na kraju pripao tek po jedan bod.

Napredak nije pobedio, ali šef stručnog štava kruševačkog tima Dušan Đorđević nije nezadovoljan onim što je njegov tim pružio protiv TSC-a:

– I pre utakmice sam rekao da ekipa ne sme da izgleda kao što je izgledala protiv Javora, da je bitno da se disciplina, energija i sama igra vrati na neki kolosek. Imali smo izuzetno kvalitetnog proitivnika, TSC je preozbiljna ekipa koja je selektirana dugo, sa kvalitetnim stručnim štabom i na kraju utakmice možda je nerešen rezultat i pravedan. Naravno, nedostajali su bodovi, ali mene raduje da se ekipa stabilozovala, vratila disciplini, energiji, trci, borbi i mogu da se nadam da ako ovako nastavimo imamo i neku bolju situaciju u nastavku prvennstva.

Napredak je sa dva boda četrnaesti tim na tabeli, sa utakmicom manje, a u narednom kolu gostuje Novom Pazaru.

S.M., foto: FK Napredak

Ostale vesti

back-to-top