Napredak dočekuje ekipu Javora: Učinićemo sve da pobedimo

Postavljeno: 29.07.2022

Ovog vikenda se nastavlja prvenstvo Super lige Srbije. Napredak će svakako nastojati da zabeleži prvu pobedu ove sezone, ali i stigne do prvog gola posle 900 minuta goilgeterskog posta!

U prva tri kola aktuelnog prvenstva Napredak je osvojio samo jedan bod. U subotu mu u goste dolazi Javor Matis iz Ivanjice, koji za sada ima bolji učinak – po jednu pobedu, remi i poraz.

– Veoma poštujem goste. Znam da tim već dugo igra na sličan način, tvrdo, nije ih lako probiti i dati im gol, a na suprotnoj strani prete kontrama, posebno iz prekida. Više puta sam rekao da je na nama da iz utakmice u utakmicu rastemo i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi. Ako se prethodni rezultati mogu nazvati krizom, a ne želim da ulazim u problematiku prethodnog prvenstva, jer pola ekipe je novo, ja sam nov, znamo da ni jedna kriza nije večna i sigurno je da ću sa saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da u subotu pobedimo, jer bi ta pobeda promenila sve – rekao je pred utakmicu sa Javorom šef Napretkove struke Dušan Đorđević.

U međuvremenu je Napredak pojačan još jednim igračem, mladim levim bekom Vladimirom Prijovićem, koji je stigao iz Danske.

– Njegovim dolaskom otvorene su neke druge opcije u napadačkom delu tima. Naravno, znamo šta nam fali u napadačkom redu i radimo već dugo na tome i nadamo se da ćemo narednih dana angažovati jednog, ili dvojicu iskusnijih igrača na tim pozicijama – rekao je Đorđević.

Meč četvrtog kola prvenstva elitne lige igra se u subotu, od 21 sat, na stadionu Mladost u Kruševcu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top