Napredak dobio prvo pojačanje: Nemanja Mladenović u Kruševcu

Postavljeno: 18.01.2022

Najavljeno je da će FK Napredak nastavak prvenstva Super lige Srbije dočekati sa pojačanjima. Kruševačkom klubu prvi se priključio Nemanja Mladenović, koji stiže iz Novog Pazara

 Napretkovo prvo pojačanje pred fudbalsko proleće, Nemanja Mladenović, igrao je u nekoliko srpskih superligaša ekipa, ali i za Bode/Glimt u Norveškoj i AEL u Grčkoj..

– Čast mi je i zadovoljstvo što sam postao deo kluba koji je zaista jedna velika porodica. Napredak je u jesenjem delu prvenstva igrao za svaku pohvalu, nadam se da ću svojim iskustvom doprineti još boljim rezultatima – rekao je 28-godišnji desnokrilni napadač.

O novom igraču, šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović kaže:

– Ubojit je, podseća na našeg bivšeg igrača Bojana Beljića i siguran sam da će nam mnogo značiti u nastavku prvenstva.

Osvrnuo se Stefanović i na uvodni deo priprema pred nastavak prvenstva:

– Imali smo malo problema sa vremenskim uslovima, otežavali su nam rad, ali snašli smo se. Dva treninga smo odradili u balonu, odigrali smo i utakmicu u Kragujevcu, gde su šansu dobili igrači sa manjom minutažom jesenas, odnosno omladinci i oni koji su bili na kaljenju.

Napredak je prvu kontrolnu utakmicu izgubio od Radničkog 1923 u Kragujevcu, a drugu igra već u četvrtak sa zaječasrkim Timokom. Taj susret odigraće se na Mičetovom stadionu, sa početkom u 13 sati.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top