“Napadači” uspešni u Vršcu: Zagorac treći, Smiljković osmi u Srbiji!

Postavljeno: 17.06.2021

U konkurenciji najboljih stonotenisera u državi, Novak Zagorac osvojio bronzanu medalju među mlađim kadetima, dok je Branislav Smiljković u konkurenciji juniora bio osmi

Na turniru TOP 12 Srbije za juniore i mlađe kadete, koji okuplja po 12 najbolje plasiranih igrača na rang listi Srbije iz tekuće sezone, Stonoteniski klub Napad imao je dva predstavnika – Branislava Smiljkovića kod juniora i Novaka Zagorca kod mlađih kadeta. Obojica su postigla respektabilne rezultate.

Novak Zagorac je osvojio treće mesto i bronzanu medalju među mlađim kadetima, sa devet pobeda i dva poraza, potvrdivši time da mu pripada mesto u TOP 3 igrača u državi.

Branislav Smiljković je među juniorima bio osmi, sa četiri pobede i sedam poraza. I ovo je sjajan uspeh, s obzirom da je ovom igraču tek prva godina u konkurenciji juniora, u kojoj će nastupati još dve sezone.

Inače, malo je nedostajalo da STK Napad ima i trećeg predstavnika na prestižnom turniru. Nikola Vranjanac je delio 13. mesto na državnoj rang listi mlađih kadeta i za učešće mu je trebalo da bar jedan igrač iz TOP 12 odustane od turnira, ali se to nije desilo.

S.M.

 

Ostale vesti

back-to-top