Najmlađi i sve bolji rukometaši

Postavljeno: 28.08.2022

 Muški RK Kruševac uveliko se priprema za prvenstvo Druge lige Zapad. Iako najmlađi (uglavnom 2004.godište), krusevačka mlađarija želi da opravda ukazano poverenje jedinog kluba ove vrste u Lazarevom gradu, nakon gašenja ORK Napredak

 -Ovim momcima je potrebna  podrška kako bi istrajali u borbi za opstanak na rukometnoj mapi države Srbije. Nista i nikome u klubu nije tesko kada vidimo da se trude i izgaraju na parketu, kako bi što spremnije dočekali prvenstvene susrete. Imamo i dva reprezentativca, koji su u sastavu Reprezentacije gluvonemih Srbije koja se na jednom prvenstvu okitila zlatom i zahvalni smo im. Uzdamo se i u sopstvenu Školu rukometa, jer smatramo da je to najbolji put naptetka za svaki, pa i naš klub- priča predsednik kluba, bivši rukometaš i trener Miodrag Trifunović.

 Ova generacija rukometaša Kruševca je na najboljem putu da povrati veru u budućnost muškog rukometa u gradu pod Bagdalom.

Znanje im ne manjka. Borbenost i visina takodje. Vidljiva je i želja za uspehom. Sve ovo je za njihovo dobro i klupske boje.Mi smo tu da im se nadjemo kada je najpotrebnije i to i cinimo – ističe sportski direktor Saša Kusovac.

 Kruševljani će u pripremnom periodu odigrati i nekoliko prijateljskih mečeva.

Ostale vesti

back-to-top