Na zahtev čitalaca: Pomozite Nini da pronađe novi dom

Postavljeno: 19.04.2022

Nina je dve nedelje čekala svog vlasnika ispred Lidla da dođe po nju, ali se on nije vratio. Umiljata je pa su je dobri ljudi svakodnevno hranili, sve dok se nisu pojavili oni koji baš i ne vole pse. Sklanjali su joj hranu i improvizovani krevet, te pozvali šintere. Da ne bi završila u azilu, naša sugrađanka Aleksandra, koja je inače do sada udomila mnogo napuštenih pasa, privremeno je sklonila sa ulice. Sada je ovoj umiljatoj kuci potreban neko ko će je primiti u svoj dom

Dok je na mestu gde je ostavljena, strpljivo čekala vlasnika da se vrati po nju, Nina je rado prilazila ljudima i mahala repom. Njen pitomi pogled većinu nije ostavljao ravnodušnim, pa su joj mnogi donosili hranu, a neko se setio i da joj od sunđera napravi mali krevetić.

I kako to obično biva, uvek se u moru onih koji vole pse pojavi i neko kome psi smetaju. Prvo su počeli da joj sklanjaju hranu, potom  i „krevet“, na kraju su pozvali i šintere.

-Sklonili smo je sa ulice odmah, da je ne bi uzeli šinteri. Mislili smo da je skotna, odveli smo je kod veterinara gde je utrđeno da je trudnoća lažna, a pretpostavljamo da je vlasnik zato i ostavio, misleći da je skotna. Urađena je sterilizacija, Nina se trenutno oporavlja i hitno traži dom – kaže Aleksandra.

Dodaje da je Nina poslušna, dobra, da voli decu, kuce i mace, da ne odbija povodac, te da zaslužuje nekoga ko će je voleti i brinuti o njoj.

-Pomozite da ove prelepe okice pronađu svoju sreću. Ukoliko ima ozbiljno zainteresovanih za udomljavanje a nisu iz našeg grada, obezbedićemo prevoz – poručuje Aleksandra.

Ukoliko neko želi da udomi Ninu može se obratiti na telefon  065 20232272 ili preko fejsbuk stranice Udomljavanje i Pomoć Uličnih Životinja.

D.P.

 

 

 

Ostale vesti

Komentari

  1. Teta Bisa kaže:

    Bravo! Nadam se da će Nina pronaći ljude kakve zaslužuje.

1 thought on “Na zahtev čitalaca: Pomozite Nini da pronađe novi dom

Comments are closed.

back-to-top