Na repertoaru bioskopa tri naslova

Postavljeno: 19.02.2022

U bioskopu Kruševac do kraja februara na repertoaru tri filma. Porodični film „Leto kad sam naučila da letim“, romantična komedija „Ti si taj“ i kriminalistička drama „Smrt na Nilu“

Počevši od danas (19. februar), domaći film „Leto kad sam naučila da letim“ će biti na repertoaru bioskopa Kruševac sve do kraja februara, isključujući nedelju (20. februar) kada bioskop neće raditi. Ovaj porodični film će danas imati tri projekcije od 17, 19 i 21 čas. Dok će od naredne nedelje to biti smanjeno na po dve projekcije od 17 i 19 časova.

Ovo je priča od devojčici Sofiji, koju glumi Klara Hrvanović, koja mašta o kampovanju sa ekipom i o svom prvom poljupcu. Međutim, njen san pada u vodu kada svoje letovanje mora da provede na Hvaru sa bakom Marijom i luckastom baba-tetkom Luce.

Od ponedeljka (21. februar) kreću projekcije romantične komedije „Ti si taj“, u kome Dženifer Lopez igra glavnu žensku ulogu odnosno Ket Valdez, dok Maluma igra Bastijana u glavnoj muškoj ulozi. Film možete pogledati do četvrtka (24. februar) u 21 čas.

Film „Smrt na Nilu“ o heroju knjiga Agate Kristi, Herkulu Poarou biće na repertoaru bioskopa od petka (25. februar) pa sve do kraja februara, takođe u 21 čas. Ulogu Herkula Poaroa glumi Kenet Brana koji je pred sobom imao veliki zadatak da u ovoj ulozi nasledi legendarnog Dejvida Sušea.

Cena ulaznica sa bilo koji od navedenih filmova je 350 dinara.

L.S.

Foto: Internet stranica Kulturnog centra Kruševac

Ostale vesti

back-to-top