Muški rukometni klub Kruševac neće odustati od takmičenja u Prvoj ligi zapad

Postavljeno: 29.08.2021

Posle objavljivanja teksta u KrusevacGradu da će rukometaši Kruševca odustati od takmičenja u Prvoj ligi Zapad, direktor Kluba, Miodrag Trifunović  saopštio je da je to proizvod mašte pojedinaca i da će se ekipa i dalje boriti u ovom rangu.

 – Nema govora o bilo kakvom gašenju kluba i prekidu takmičenja u prvoligaškom društvu. Mi treniramo u Hali sportova i bićemo spremni  za takmičenje, bez obzira na teškoće koje imaju i drugi klubovi. Naša snaga i nada je u mladosti igrača koje imamo, a kada budemo završili sa transferom jednog reprezentativca Srbije i o tome ćemo obavestiti naše pristalice. Zato nema bojazni da svoje postojanje završimo brisanjem sa srpske rukometne mape-kategorican je Miodrag Trifunovic.

Valja reci da je u Školi rukometa koja se koo RK Kruševac prvi put takmiči u Prvoj ligi, u zelji da grad Kruševac, posle prekida rada ORK Napredak, ne bude bez muškog RK, ponikao i reprezentativac Srbije Nemanja Obradović. To je dovoljan povod da se veruje u namere  čelnika ovog kluba.
Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top