Mlađi pioniri KK Napredak Juniora naneli poraz Jagodini

Postavljeno: 13.02.2023

U prvenstvenom susretu Regiona Istočne Srbije, danas u Kruševcu, mlađi pioniri Napredak Juniora 2010/11. godište naneli su prvi poraz vršnjacima Jagodine 60:56. Uspeh vredan pažnje, jer je došao u vreme kada je prva ekipa dan ranije dobila prvu utakmicu plej-auta Prve RL Zapad A, o čemu je naš portal pisao.

Ponosan sam na trijumf mlađih pionira. Ovi dečaci su perspektiva koju moramo poštovati i negovati. Ne smemo dozvoliti da odu u bilo koji drugi klub, ne bar u ovim godinama. Svesni smo da će biti na skeneru mnogih ekipa i to u našim srpskim, ali i drugih država, ali na nama svima je da ih sačuvamo za svoj klub. Njihovo vreme tek dolazi i uspešna karijera – kaže trener Dragan Živanović.

Nekadašnji košarkaš Napretka, do skoro i šef struke prve postave, Dragan Živković ne strahuje za sudbinu mlađarije u Napredak Junioru.

Pobeda u komšijskom derbiju, protiv do sada nepobedive vodeće Jagodine, dala im je za pravo da se raduju i streme pobedama i na drugim susretima. Zbog toga moramo da ih poštujemo i radimo na još kvalitetnijoj igri, protiv svakog protivnika– konstatuje Dragan Živanović.

Lj. Marković

 

 

Ostale vesti

back-to-top