Mladi u gradu: Grafička rešenja Davida Bekčića

Postavljeno: 09.12.2022

Mladi Kruševljanin, gimnazijalac David Bekčić, voli crtanje i grafički dizajn. Zbog toga se i prijavio za besplatnu radionicu za grafički dizajn koju je organizovala Kancelarija za mlade Odeljenja za društvene delatnosti Grada Kruševca.

-Volim crtanje i bilo i mi je zanimljivo da vidim kako to izgleda kada je grafički dizajn u pitanju pa sam se prijavio za radionicu. Takođe, razmatrao sam studije grafičkog dizajna, pa mi je bilo bitno da probam. Za radionicu sam čuo od razredne, koja je obavestila celo odeljenje – kaže David Bekčić (17), učenik ovdašnje Gimnazije.

Davidova grafička rešenja nastala tokom radionice vam prenosimo u produžetku.

O projektu

„Mladi i šta ih pokreće“ pitanje je na koje ćemo odgovor potražiti u okviru projekta „Mladi u gradu – otvoreni prostori“, čiji je cilj da promoviše i podstakne stvaralačke potencijale mladih. Na portalu ćemo u okviru već formiranog Kluba „Mladi u gradu“ kao virtuelnog otvorenog prostora objavljivati stvaralaštvo mladih u svim oblastima, objavljivati razgovore sa njima i predstavljati ih u tekstovima koje će raditi naši novinari. Želimo da znamo i kako mladi u Kruševcu vide javne prostore koji su im potrebni za izražavanje svog kreativnog bića, a potrudićemo se da prikupimo predloge o potencijalnim alternativnim prostorima, koje mladi prepoznaju kao konceptualne kulturne scene.

Ostale vesti

back-to-top