Mirko Milutinović na čelu Trenerske organizacije Kruševca

Postavljeno: 07.08.2022

Bivši igrač kruševačkog Napretka Mirko Milutinović, sada glavni na poslovima u Školi fudbala FK Trajal, dobio je poverenje da bude  predsednik Trenerske organizacije Kruševca.

Počast i obaveza da se staraju o struci dobili su još Dragomir Marjanović, prvi Kruševljanin koji je igrao za Voždovac i druge klubove, Bojan Marjanović i Vladimir Miljković Piksi, koji je ponikao u Napretku, a igrao i u Crvenoj zvrzdi. Poslove sekretara obavljaće Mihajlo Đokić iz FK Mudrakovac.

Počastvovan sam obavezom predsednika Trenerske organizacije, a želja je da mladost i znanje ljudi opredeljenih da budu u trenerskom pozivu napreduje uzlaznom.linijom – izjavio je Mirko Milutinović.

Zastupnici, kako je rečeno  u Trenerskoj organizaciji Rasinskog okruga, biće Mirko Milutinović, Ivan Mitić, Dragomir Marjanović, Bojan Marjanović, Nikola Pantelić, a za Skupštinu Gradskog fudbalskog saveza Kruševca  Mirko Milutinović.

Kandidat za predsednika Trenerske organizacije Rasinskog okruga je Ivan Mitić, a dr Vladan Mladenović, smatra se, uspešno će obavljati posao predsednika Gradskog fudbalskog saveza u gradu pod Bagalom.

Zahvalan sam svima koji su mi ukazali poverenje, a prevashodni mi je zadatak da ŽFK Napredak, čiji sam prvi trener, svi zajednički vratimo u najelitnije društvo, gde mu je mesto. Ovaj klub je u prošlosti jedini iz ovog grada igrao u grupnoj fazi lige šampiona sa trenerom Draganom Brdarićem, koji nije više sa nama, a pomoćnik je bio Živko Ružić, čije iskustvo i danas koristimo, za sada u Prvoj ligi – istakao je Ivan Mitić.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top