Miljan Savić u reprezentaciji 

Postavljeno: 10.09.2022

Bokser Miljan Savić (18), član kruševačkog Boks kluba ,,14.oktobar 037“, sa najboljim omladincima i seniorima reprezentacije Srbije na Paliću  priprema se za predstojeća takmičenja našeg državnog tima. Pre toga momci vični plemenitoj veštini bili da 21 dan na Jahorini.

Hvala svima koji su mi ukazali poverenje poštujući sve ono što sam do sada naučio u boksu. Zahvalnost i našem klupskom treneru Dragiši Milojeviću Giletu, koji se potrudio da nam u boksu ništa ne bude strano. Dres sa državnim grbom za mene i sve momke u Srbiji je svetinja i nikog i nikada nećemo obrukati -poručuje sa Palića Miljan.

Na treningu u sali Sportskog centra, nekadašnji bokser BK „14.oktobar“ i osnivač novog kluba, trener Dragiša Milojević, vidno se trudi da mladićima pokaže šta i kako im valja činiti.

Skromnost je vrlina, a ovo što mi radimo i postižemo ravno je podvigu. O Miljanu sve najbolje i zaslužio je u omladinskoj kategoriji sa svojih 71 kilogram da prvi od ove mladeži bude u državnom timu. Jer, valja podsetiti da je moj bivši klub ,,14.oktobar“, imao sedam reprezentativaca i prvog osvajača Oskara,  Branislava Damjanovića Cireta – besedi Dragiša Milojević Gile.

Krusevački bokseri se takmiče u Jedinstvenoj ligi Srbije i osvojili su peto mesto u žestokoj konkurenciji. Pored Miljana, koji je omiljen  i dečacima i devojčicama koje su ravnopravni članovi kluba, nadamo se da će BK „14.oktobar 037“ iznedriti još reprezentativaca.

Lj.Marković

 

Ostale vesti

back-to-top