Ljiljana Knežević, članica Upravnog odbora RS Srbije

Postavljeno: 17.01.2021

Direktorka Ženskog rukometnog kluba Napredak 12 u Kruševcu, bivša reprezentativka i svetska rekorderka po broju datih golova na prvenstvenim utakmicama (4.437) – Ljiljana Kneževic, nova je članica Upravnog odbora Rukometnog Saveza Srbije. Priznanje je od značaja, tim pre što je reč o rukometašici koju su želeli mnogi klubovi u zemlji i inostranstvu, a ona je ostala verna nekadašnjem ŽORK Napredak

– Počela sam u rodnoj Župi i zahvaljujem svima koji su mi tada bili od pomoći. U Kruševcu sam najduže igrala i sa talentovanim timom osvojili smo domaći Kup protiv u to vreme neprikosnovene Budućnosti iz Podgorice i jedini u Kruševcu i Kup gradova Evrope. Sa reprezentacijom u Italiji pripala nam je medalja i nacionalna penzija. Sa Milenom Delić (na slici) koja je izabrana za predsednicu Upravnog odbora RSS i svim drugima, verujem da ćemo odraditi sve poslove na najbolji način – kaže za KruševacGrad Ljiljana Knežević.

– U muškoj selekciji već duvaju novi vetrovi, što su pokazali sa Francuskom, pobedom i nerešenim rezultatom, a potom i pobedom nad Grčkom. Ostaje da neke stvari doteramo do perfekcije u ženskoj selekciji. Sigurna sam da će svako od nas izabranih dati sve od sebe kako bi se rukomet vratio na stare staze slave – kaže Ljiljana, koja je, inače, i većnica u gradskoj vladi u Lazarevom gradu.

O Napretku 12 u Prvoj ligi Zapad Kneževićeva je optimista. Mlade rukometašice iz dana u dan sve su bolje.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top