Lazarević i Jovanović: Važno je da Trajal nastavi da igra dobro

Postavljeno: 22.09.2020

U sedmom kolu Prve lige Srbije, FK Trajal sutra dočekuje Železničar iz Pančeva

Trajal je u nedelju podelio bodove sa Jagodinom, sa kojom je na gostujućem terenu odigrao borbenu, pravu prvenstvenu utakmicu. Remi mu je doneo sedmi bod u ovoj sezoni, pa je sada dvanaesti na tabeli, a već sutra očekuje ga i novi meč – sa Železničarom iz Pančeva.

– Igrači su zaslužili sve pohvale za prethodnu utakmicu, pružili su dobru partiju i šteta je nismo uspeli da donesemo sva tri boda iz Jagodine. Protiv Železničara očekujem pravu tamičarsku, tešku utakmicu, s obzirom da su oni u nekom naletu, a i da smo se mi podigli da pružamo sve bolju igru. Mislim da će biti jako dobra i zanimljiva utakmica – kaže trener Trajala Goran Lazaravić.

Fudbaler Trajala Ivica Jovanović kaže da ih očekuje raspoložen i kvalitetan protivnik, ali da je sve ipak u rukama njegovog tima:

– Nadam se posle ćemo posle prethodne dve uspešne partije ponovo pružiti dorbru igru i ostvariti dobar rezultat. Radi se o dobrom protivniku, koji ima tri vezane pobede, ali igramo kući i nadam se pre svega našoj dobroj igri, a kada tako igramo – ni rezultat nije problem.

Utakmica između Trajala i Železničara igra se sutra od 19 sati, na Gradskom stadionu u Kruševcu.

S.M.

Ostale vesti

back-to-top