Kuglaši Cara Lazara spremni za derbi sa Kragujevčanima

Postavljeno: 01.10.2022

  U susret trećoj utakmici Prve lige Srbije, kuglaši kruševačkog Car Lazara koji sutra dočekuju prvoplasiranu Mladost iz Kragujevca, su optimisti.

  –Očekuje nas duel sa Kragujevčanima koji su favoriti i bore se za plasman u Super ligu. Prvi su na tabeli i to nas ne brine. Mi smo ostvarili dve uzastopne pobede, uz dva odložena meca i dokazali smo koliko vredimo. Na domaćem terenu nećemo dozvoliti nikom zadovoljstvo trijumfa, a to znači i za ekipu Mladosti. U ekipi vlada harmonija i želja svakog igraca da nadigramo svakog rivala-  poručuje predsednik kluba Gojko Eskić.

  Bivsi bankar sada uzdanica Car Lazara Ljubiša Zdravić, spreman je da pruži maksimum protiv Mladosti.

  – Proučili smo igru gostiju i znamo recept za pobedu. Ništa nas neće poremetiti, u pogledu spremnosti, da na kuglani Sportskog centra u Kruševcu zabeležimo pobedu– kaže Ljubisa Zdravić.

  I Borislav Stefanović, koji se dokazao po velikom broju oborenih čunjeva na dosadašnjim utakmicama željno očekuje duel sa kuglašima Mladosti.

  –Mi već imamo iskustvo igranja u Super ligi, ono čemu gosti sada teže. Tu smo u prednosti, a pod Bagdalom nećemo nikome dozvoliti da se raduje – poručuje Borislav Stefanović.

Ostale vesti

back-to-top