Kuglaši Car Lazara pobedili Meraklije u Nišu

Postavljeno: 23.09.2022

 U prvoj utakmici Prve lige Srbije, sinoć u Nišu, kuglaši krusevačkog Car Lazara savladali su Meraklije 3.062:3.201 oboren čunj ili 1:7 igrač na igrača.

Najbolji pojedinac bio je Vlado Jovčeski sa 572 oborena čunja.

  -Od početka do kraja uzbudljivog meča znali smo šta hoćemo i Nišlije su dozivele poraz. Ovo je podstrek za našu ekipu da i u nastavku takmičenja budemo totalno posvećeni kuglanju – kazao je Vlado Jovčeski.

  Po efikasnosti na drugom mestu je Bora Stevanović sa 538,a treci Bogdan Dramičanin sa 533 oborena čunja.

  – Sjajna predstava u Nišu. Ništa nas nije poremetilo to što smo meč prvog kola sa Meraklijama odložili  iako smo trebali da budemo domaćini i pristali smo, u znak zahvalnosti što su pristali da budemo njihovi gosti. Isplatilo se, jer je sve u našem sastavu funkcionisalo u najboljem izdanju- rekal je Bora Stevanović.

  Uvek raspoložen sa kuglom u ruci Bogdan Dramićanin, koji je sa rođenim bratom Strahinjom u bivšoj Jugoslaviji osvojio titulu  juniorskog prvaka države, još jednom je potvrdio raskošan talenat.


  – Važno je da smo ovom pobedom dokazali vrednost našeg tima. U sportu se samo rezultati pamte. Srećan sam zbog toga i nastavićemo svojom igrom da dokažemo da nam je mesto u višem rangu – ističe Bogdan.

  Predsednik kluba, Gojko Eskić, nije krio zadovoljstvo nakon ovog susreta:

– Bilo je za svaku pohvalu videti naše igrace u Nišu. Siguran sam da ce ovako nastaviti i na narednim utakmicama koje nas očekuju – optimista je Gojko Eskić.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top