Kruševljanke brojale do devet

Postavljeno: 13.09.2020

I peti susret Razvojne fudbalske lige, Ženski fudbalski klub Napredak Junior 2018 iz Kruševca,u gostima Ozrenu iz Sokobanje, rešio je u svoju korist sa ubedljivih 0:9

Po tri pogotka postigle su Marina Milutinović i Senka Miletić, po jednom su se upisale u listu strelaca Marta Milošević, Helena Maksimović i Petra Milošević.

– Boravak u Sokobanji nam je više nego prijao. Pod dirigentskom palicom trenera Damira Živkovića odigrale smo fenomenalno i što je najbitnije potvrdile svoj talenat – ističe trostruki strelac Marina Milutinović.

U Sokobanji, u podnožju Ozrena, mladim Kruševljankama je sve prijalo.

– Bilo je nezaboravno.Tim pre što smo, za sada ,bez poraza i pokušaćemo da tako bude do kraja prvenstva – svedoči Senka Miletić, koja je u grupi onih devojčica koje su diplomirani golgeteri.

Marta Milošević, Helena Maksimović i Petra Milošević, zadovoljne su i sa po jednim golom koje su postigle u mreži domaćina, ali naglašavaju da je kompletan sastav zaslužan za ovaj uspeh.

Predsednik kluba İvan Mitić uzda se u sjajne rezultate devojčica, od kojih neke već mogu u prvi tim. – One su nas ponos i dika – ističe Mitić.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top