Kruševljani traže spas od vrućine, na bazenima više od dve hiljade kupača

Postavljeno: 05.07.2022

Vreli dani naterali su sugrađane da potraže način da se rashlade, a mnogi su odlučili da to učine na bazenima ovdašnjeg Sportskog centra.

Najveću posetu od početka sezone, više od dve hiljade posetilaca za dan, ovdašnji bazeni zabeležili su u nedelju, 3. jula.

Potrudili smo se da narodu priuštimo zadovoljstvo. Primetno je da su bili zadovoljni. Zbog toga ne treba žaliti trud zaposlenih, jer su se svi uverili u našu posvećenost svakom pojedincu, od najmlađih do najstarijih – objašnjava direktor Sportskog centra Predrag Milenković.

Za razliku od ranijih godina, u ovom preduzeću su,  uoči kupališne sezone, odlučili da potpuno budu na usluzi posetiocima.

Smatrali smo da je izdavanje prostora ugostiteljima ili onima koji se bave ishranom u prošlosti bio promašaj. Zbog toga smo se mi organizovali i nismo ljudima uskratili ove usluge. Naprotiv,  za sada niko nam se nije požalio na kvalitet i ljubaznost, koja je itekako neophodna – dodaje Milenković.

Karta košta 2.000 dinara mesečno, odnosno 200 dinara dnevno, a bazeni su svakodnevno na usluzi narodu.

I ovo je novina u našem radu. Jer, imali smo zahteve da ljudi žele da plivaju, a to nisu mogli, jer zatvoreni bazeni su imali drugačije radno vreme. Sada rade, što se kaže kao dragstor – naglasio je Milenković.

Za najmlađe i poruka da mogu da organizuju rođendan, na primer i slično. Biće, dodaje naš sagovornik, i uobičajenih žurki i sličnih sadržaja po meri mladih.

Lj. Marković

 

Ostale vesti

back-to-top