Kruševljani 2020-tu dočekuju bez koncerta na Trgu

Postavljeno: 22.12.2019

Gradska uprava za doček Nove godine neće organizovati koncert na Trgu, ali će Kruševljani besplatan koncert dobiti za srpsku Novu godinu

– I ove godine nećemo imati novogodišnji koncert. Odlučili smo da organizujemo koncert za Srpsku Novu godinu, postoje dogovori i ubrzo će se znati izvođač, ima nekoliko zainteresovanih. Trudićemo se da to bude primereno svim uzrastima. Taj koncert će biti plaćen sredstvima donatora – kazala je za krusevacgrad.rs gradonačelnica Jasmina Palurović dodajući da je procenjeno da je jedan koncert najbolje rešenje. 

Kruševljani su uz poznate pevače i pevačice na centralnom gradskom Trgu dočekivali 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017. godinu. Tih godina su sugrađane zabavljali Miroslav Ilić, Željko Jokismović i Mira Škorić, Hari Mata Hari, Ceca, Riblja čorba i grupa ZAA. 

Novogodišnji koncert nije organozovan na kraju 2017. godine jer je u oktobru te godine preminuo tadašnji gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, dok prošle godine dočeka nije bilo jer su donatori sredstva izdvojili za dva nova spomen obeležja u gradu. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top