KruševacGrad nastavlja druženje sa čitaocima

Postavljeno: 12.06.2021

Posle više od godinu dana, redakcija novina GRAD i portala KruševacGrad ponovo poziva sve vas, dragi naši, da se, kao što smo to radili pre nego što nas je epidemija korona virusa zaustavila, nađemo na novoj kafici, ovoga puta u kafeu Saračeva priča na početku Balkanske ulice.  Dobro nam došli!

U ponedeljak, 14. juna, od 18 sati, novinari GRAD-a i portala KruševacGrad dočekaće sugrađane i sugrađanke koji požele da sa nama podele neku svoju priču, daju nam predloge kako da budemo bolji, informativniji i otvoreniji prema zajednici, ili da prosto popiju kaficu sa nama u opuštenoj i neformalnoj atmosferi.

Želeli bismo da sa Vama proćaskamo o novom dizajnu našeg portala, o temama kojima smo se do sada bavili, a još više o onima o kojima još nismo pisali. Želimo i da vas upoznamo sa našim planovima i članovima redakcije koje možda do sada niste upoznali.   

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i da ćemo se i ovoga puta dobro provesti zajedno, kao što smo to, da podsetimo, pre epidemije činili u Pabu Kruška, Malom princu, Čarapanskoj meani… 

U međuvremenu, GRAD je krenuo u susret svom jubileju, obeležavanju dvadesetog rođendana koji ćemo, nadamo se, svi zajedno proslaviti narednog aprila. Imamo tim povodom za vas različite novosti, a pripremili smo i simbolične poklone vezane za naše dvadesetogodišnje trajanje.

Vidimo se!

Vaš KruševacGrad 

Ostale vesti

back-to-top