“Kromberg Šubert” još jednom otvorio vrata sugrađanima

Postavljeno: 18.11.2020

Tokom  novog Dana otvorenih vrata kruševačke pogone „Kromberg Šuberta” posetilo je, prema navodima te kompanije, više od sto sugrađana koji su mogli da vide unutrašnjost fabrike, saznaju sve što ih zanima o protoku materijala, procesu izrade kablovskog snopa te o planovima za širenje proizvodnih kapaciteta

Domaćini iz fabrike su predano objašnjavali posetiocima sve što ih je interesovalo o samoj proizvodnji, ali i o novim projektima i planovima za povećanje zaposlenosti – saopšteno je iz te kompanije.

Gosti su bili podeljeni u više manjih grupa te su mogli da lakše dođu do odgovora na postavljena pitanja. Prema vremenu zadržavanja prilikom šetnje, ali i prema komentarima, najinteresantnija je bila pokretna linija na kojoj do izražaja dolaze spretnost i brzina zaposlenih. 

Posetioci su, prenose iz kompanije, bili zainteresovani i za novi projekat vezan za premijum klasu.

Ova kompanija u Kruševcu trenutno zapošljava više od 1.300 radnika, a planira da do kraja sledeće godine dostigne broj od 2.000 zaposlenih čime bi ostala najveći poslodavac u Kruševcu. 

U „Kromberg Šubertu” navode i da je, imajući u vidu da je interesovanje za ovakve posete fabrici veliko, biti organizovani novi otvoreni dani, te da će javnost o tome biti na vreme obaveštena. 

Napominju da je ovaj događaj održan uz poštovanje svih preventivnih mera radi suzbijanja širenja korona virusa. 

Kompanija „Kromberg Šubert” je tokom novembra dva puta organizovala Dan otvorenih vrata, a kompaniju je nedavno, u okviru slične posete, obišla i gradonačelnica Jasmina Palurović. 

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top