Korona do sada potvrđena kod 180 osoba u Kruševcu

Postavljeno: 20.04.2020

Od početka epidemije korona virus je potvrđen kod 180 osoba u Kruševcu, odnosno kod 232 lica na području Rasinskog okruga, pokazuju podaci nadležnih službi

U odnosu na juče u našem gradu je zabeleženo sedam novih slučajeva, dok ih je u Okrugu ukupno devet. Dva novoobolela su iz Aleksandrovca te je na području te opštine do sada virus potvrđen kod ukupno 16 lica. U ostalim opštinama Rasinskog okruga broj pacijenata sa potvrdjenim korona virusom je nepromenjen, u Varvarinu ih je 22, u u Ćićevcu osmoro, u Trsteniku četvoro te u Brusu dvoje. 

Inače, podaci pokazuju da je, iako je broj obolelih u Kruševcu danas povećan za sedam, što je više od jučerašnjih pet, on ipak u padu, jer je 18.aprila bilo zabeleženo 16 novih slučajeva, a 17. aprila je korona potvrđena kod čak 27 osoba.  

Istovremeno je i broj potvrđenih pacijenata u poslednja 24 sata u Okrugu nešto manji od prethodnih dana, jer Kruševac čini najveći deo ukupnog broja. Juče je na području Rasinskog okruga bilo ukupno 11 novoobolelih, dan pre toga 22, dok je 17. aprila zabeleženo čak 29 novih slučajeva virusa.

J.B. 

Ostale vesti

back-to-top