Kontrola poštovanja policijskog časa u selima

Postavljeno: 14.04.2020

Policija pojačano kontroliše poštovanje policijskog časa u seoskim područjima, pogotovu u većim selima u okolini Kruševca popout Šiljegovca, Kupaca, Bele Vode, jer je primećeno da stanovnici na seoskom području ne poštuju odredbe o zabrani kretanja. To je danas novinarima rekao direktor Bezbednosno informativne agencije Bratislav Gašić nakon obilaska novooformljene privremene bolnice u Hali sportova

– Imamo sve više pacijenata sa seoskog područja, znači da se tamo ne pridržavaju policijskog časa i zato će policija pojačati kontrolu. Takođe, kontrolisaće i grad jer vidimo da po internetu  kruže snimci ko će da pokaže hrabrost time što krši policijski čas i ugrožava nečije zdravlje – rekao je Gašić.

On je napomenuo da su nakon današnje sednice kruševačkog Štaba za vanredne situacije zatvoreni svi parkovi: Bagdala, Slobodište, Pionirski park, šetalište pored Rasine, jer se pokazalo da ima onih koji ne poštuju apele da se drži socijalna distanca pa su parkovi i šetališta prepuni. 

– Komunalna policija zajedno sa redovnom policijom će kontrolisati i svi koji ne poštuju biće sankcionisani, jer drugačije ne možemo da se spasimo od sve većeg broja novozaraženih na teritoriji grada i Rasinskog okruga – kazao je on.

J.B.  

 

Ostale vesti

back-to-top