Kako je Novak Đoković „gostovao“ u Gedžinoj kafani

Postavljeno: 12.12.2021

U restoranu Gedža na Bruskom putu, sa posebnom pažnjom godinama prate uspehe prvog reketa sveta Novaka Đokovića. S razlogom, jer je Novak na put po svoj prvi grend slem, od 20 koliko ih je do sada osvojio, krenuo baš odavde.

Posle priprema na Kopaoniku te 2008. godine, na putu za Australiju gde će osvojiti svoj prvi grend slem, Novak Đoković je sa kompletnom ekipom trenera i članovima njegovog tima, svratio na ručak u restoran Gedža u Kruševcu. 

– Ja sam čuo, kao i svi ljudi iz Srbije, o čuvenom restoranu u Kruševcu i bila mi je želja da jednom svratim i vidim šta to Kruševljani nude, a drugi nemaju. Svi smo se uverili u dobronamerne ljude i kvalitet onogo što su nam ponudili. Bilo je to posle mojih priprema za prvi Grend slem na Australian openu, na putu za Australiju, a posle priprema koje sam imao na Kopaoniku pričao je tada proslavljeni teniser Novak Đoković.

U restoranu Gedža ne kriju zadovoljstvo zbog ovog događaja i sa zadovoljstvom i danas prepričavaju posetu najboljeg sportiste. Veruju, kažu, da će i na putu za osvajanje 21. grend slema koji uskoro predstoji u Australiji ponoviti rezultat posle 20 osvojenih titula.

Mi smo navikli da nam, na ovom delu puta za Kopaonik svraćaju mnogi sportisti, ali van svake sumnje, Novak nam je bio najdraži gost. Tim pre što je tom prilikom osvojio prvi Grend slem. Želimo mu da taj uspeh ponovi i ovom prilikom i uz svoja dosadašnja upiše i 21. priznanje – kažu u restoranu Gedža.

Lj.M.

Ostale vesti

back-to-top