Jugoprevoz uveo dva nova đačka polaska

Postavljeno: 14.09.2020

Na zahtev Školske uprave kruševački Jugoprevoz uveo je nove polaske iz Jasike i Jablanice, za potrebe učenika, a u toku je rešavanje zahteva za nove polaske iz Dvorana

Za učenike koji iz Jasike putuju na nastavu u Belu Vodu i Kukljin, uveden je novi autobuski polazak iz Kruševca, u 11 i 55 časova.
Uveden je i novi polazak za putni pravac Kruševac- Jablanica- Sebečevac, sa polaskom iz Kruševca u 12 časova, a za potrebe đaka iz Naupara, Jablanice i Seebečevca.

Kako navode u Jugoprevozu, u razmatranjuje je zahtev Školske uprave za uvođenje novog polaska za putni pravac Kruševac- Dvorane, za potrebe učenika koji putuju iz sela Poljaci, Zdravinje i Belasica.

Od pre nekoliko dana uvedena su i dva nova polaska iz Kruševca za Stance, u 13 i 30 i 18 i 15 časova, na zahtev mesnih zajednica, a za potrebe đaka ali i ostalih meštana.

Inače, od ukupno 12 polazaka za Beograd, koliko je bilo pre pandemije korona virusa, trenutno je aktuelno sedam. U Jugoprevozu kažu da će se od oktobra, ukoliko epidemiološka situacija bude stabilna, za potrebe studenata vratiti svi raniji polasci za Beograd i Niš.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top