Javni poziv mladim sportistima

Postavljeno: 13.06.2024

Sportski savez grada Kruševca raspisao je Javni poziv za dodelu nagrada mladim perspektivnim sportistima grada Kruševca uzrasta do 13 godina. Rok za dostavljanje dokumentacije ističe 17. juna 2024. godine u 12 časova

Predloge za dodelu nagrada mladim sportistima grada Kruševca do 13 godina, mogu podneti teritorijalni granski sportski savezi i sportske organizacije sa sedištem na teritoriji grada Kruševca po obrascu predloga.

Sportske organizacije iz grupe pojedinačnih sportova, mogu poslati prijavu za kandidate koji ispunjavaju sledeće uslove: za ostvarene međunarodne rezultate u takmičarskoj 2023/24 sezoni; kao i plasman na jedno od prva tri mesta na zvaničnim regionalnim prvenstvima ili nacionalnim takmičenjima granskog saveza.

U okviru ekipnih sportova, sportske organizacije mogu prijaviti kandidata koji je član nacionalne reprezentativne selekcije za šta je potrebno dostaviti potvrdu nacionalnog granskog saveza. Takođe, ukoliko je mladi sportista bio deo ekipe koja je na regionalnom ili nacionalnom prvenstvu granskog saveza osvojila jedno od prva tri mesta.

Ukoliko nijedan član sportske organizacije ne ispunjava pomenute kriterijume, organizacija ima pravo da predloži svog najperspektivnijeg kandidata.

Obrazac prijave se može preuzeti na sajtu Sportskog saveza grada Kruševca, gde zainteresovani mogu pronaći dodatne informacije o neophodnoj dokumentaciji i načinu podnošenja prijave.

Nagrade za mlade perspektivne sportiste Grada Kruševca do 13 godina starosti obezbeđuje Grad Kruševac u saradnji sa Sportskim centrom Kruševac, Turističkom organizacijom Kruševac, Narodnim muzejom Kruševac i Narodnim pozorištem Kruševac.

Komisija za dodelu nagrada mladim i perspektivnim sportistima grada Kruševca do 13 godina Sportskog saveza grada Kruševca će u roku od 2 dana od završetka Javnog poziva doneti Odluku o izboru kandidata koji ostvaruju pravo na nagrade.

Foto: freepik.com

N.L.

 

Ostale vesti

back-to-top