Jastrebac pun turista, najviše gostiju iz Niša

Postavljeno: 13.08.2020

Svi smeštajni kapaciteti na Jastrepcu su trenutno popunjeni, a deo gostiju  iskoristio je besplatne vaučere kako bi letnji odmor proveo na ovoj planini. Uglavnom dolaze porodice sa decom, a najviše je turista iz Niša

Smeštajni kapaciteti u vilama Trajal i Idila od početka leta uglavnom su popunjeni, a pored turista iz Niša, ima i dosta gostiju iz Beograda i Kruševca. 

Gosti se uglavnom opredeljuju za četiri do pet noćenja, a ovu planinsku lepoticu koja se na turstičku mapu Srbije vratila nakon izgradnje Avantura parka, svakodnevno posećuju i turisti koji ovde dođu da provedu jedan dan.

U okviru sportsko rekreativnom kompleksa, pored zip lajna dugačkog 150 metara iznad veštačkog jezera, posetiocima je na raspolaganju i veštačka stena visoka deset metara, te dečji mobilijar sa mini zip lajnom, klackalicama, ljuljaškama, šahovskim poljem.

Gostima su na raspolaganju i sportski tereni, te  uređene staze zdravlja, za one koji vole da šetaju i uživaju u lepoti jedne od najšumovitijih planina u Srbiji i na Balkanu.

Vile Trajal i Idila nalaze se pored jezera i  raspolažu sa ukupno 29 soba i 5 apartama.

D.P.  

Ostale vesti

back-to-top