Jasmina Palurović, gradonačelnica Kruševca – Pre svega Koridor i Rosulje

Postavljeno: 02.01.2023

– Odlazeća godina bila je teška, radna, ali i uspešna. U prilog tome govore činjenice, rezultati koje smo postigli kroz brojne realizovane, ali i projekte koji su u toku i nije lako odabrati jedan koji je obeležio 2022. godinu – navodi gradonačelnica Kruševca, Jasmina Palurović odgovarajući na naše pitanje o događaju, osobi ili postupku koji je obeležio prethodnu godinu.

Zato, kako je kazala, izdvaja Moravski koridor, čiji značaj prevazilazi nivo lokalnog, kao i aerodrom „Rosulje“, čijom izgradnjom je postignut dvostruki efekat:

– Dobili smo novu lokaciju za širenje gradske zone i dolazak novih investitora, kao i nov, najmoderniji aerodrom koji će dodatno unaprediti poziciju našeg Grada, lidera u regionu.

Moram i da se nadovežem na ove činjenice, da najavim za narednu godinu, za sada još tri veoma značajna projekta za građane Kruševca, ali i šire: izgradnju regionalne deponije u Srnju, industrijsko – tehnološkog parka i istočne obilaznice. Nastavljamo i dalje istim tempom i entuzijazmom kako bi iza nas ostala dela, a ne reči – najavila je gradonačelnica.

Ostale vesti

back-to-top