Izbori 2022 – Radikali u centru grada delili knjige Vojislava Šešelja

Postavljeno: 17.03.2022

Na nekoliko štandova na glavnom gradskom Trgu predstavnici Srpske radikalne stranke delili su knjige lidera te partije Vojsilava Šešelja, koji je prisustvovao akciji i razgovarao sa građanima.

Reč je, kako je saopšteno, o jednoj od redovnih političkih aktivnosti te stranke, osim koje se, u susret predsedničkim, parlamentarnim te izborima u Beogradu i još nekoliko lokalnih samouprava, sprovode i druge aktivnosti na terenu.

Naši funkcioneri na lokalu obilaze sva mesta, sva naselja, sela, svaku opštinu u Srbiji. Želimo da se oči u oči sretnemo sa sugrađanima, da vidimo kakvi su njihovi problemi, jer smo ubedjeni da će SRS imati svog premijera posle ovih izbora, to će biti Vojislav Šešelj – rekao je novinarima predsednika Okružnog odbora Srpske radikalne stranke Dejan Marinković, koji je na 13. mestu liste te stranke za izbor poslanika.

Za skupove radikala, kako je dodao, uvek vlada veliko interesovanje, što je osnov za uverenje da će „pre svega ući u Skupštinu Srbije, u parlament, a zatim da ćemo činiti Vladu“.

O mogućnosti postizborne koalicije sa naprednjacima, s obzirom na to da su na predsedničkim izborima podržali kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, Marinković je rekao da za sada nisu imali nikakve pregovore i dogovore sa naprednjacima.

Voljni smo da posle izbora razgovaramo sa svima onima koji će nakon 3. aprila raditi u interesu Srbije – rekao je Marinković odgovarajući na novinarsko pitanje.

Objasnio je da Aleksandar Vučić nije u potpunosti po meri Srpske radikalne stranke, ali da je za državu najbitnije da 3. aprila ne dodje do drugog kruga jer „ako dodje do drugog kruga mi znamo da će dosmanlije ponovo pokušati buldožer revoluciju“.

J.B.

Ostale vesti

back-to-top