I kruševački pijačni prodavci ostaju na protestu do sutra ujutru

Postavljeno: 21.03.2022

Zajedno sa ostalim kolegama iz drugih gradova ostajemo do sutra ujutru ispred zgrade Predsedništva. Potpise smo predali ali nam se još uvek niko nije obratio- rekao je za portal KruševacGrad jedan od predstavnika iz Kruševca

Uz 15. 840 potpisa građana, predali smo danas u Predsedništvu zahtev za izuzimanje od fiskalizacije. Nikakvu povratnu informaciju nemamo, ostajemo do sutra ujturu ovde kako je i bio dogovor ako nam se danas niko ne obrati– kazao je naš sagovornik.

Pod vetrim nebom dočekaće tamo jutro i predstavnici iz Kruševca, zajedno sa kolegama iz drugih gradova Srbije, a kako nam je potvrdio naš sagovornik, 30. marta organizovaće se veliki protest na istom ovom mestu, ukoliko do sutra ne bude pozitivnog odgovora.

Podsećamo, pošto od Ministrastva finasija nisu dobili nikakav odgovor, pijačni prodavci odlučili su da se obrate predsedniku države, sa istim zahtevom, a to je izuzimanje od e-fiskalizacije. Protest se održava u organizaciji Udruženja pijačnih prodavaca „Opstanak“.

O tome šta su danas u Kruševcu rekli pijačni prodavci koji u znak protesta zbog fiskalizacije jutros nisu otvorili tezge na buvljaku i obe zelene pijace, pročitajte ovde  https://krusevacgrad.rs/pijacni-prodavci-zatvorili-tezge-protestuju-zbog-najavljene-fiskalizacije.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top