Hapšenje zbog izazivanja opšte opasnosti

Postavljeno: 18.03.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim radom, rasvetlili su izazivanje opšte opasnosti izvršeno dva puta u januaru ovegodine i uhapsili M. S. (23.) iz Kruševca, osumnjičenog za ova krivična dela, kao i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija će protiv jednog dvadesetogodišnjaka, osumnjičenog za ista krivična dela, nadležnom tužilaštvu podneti krivičnu prijavu.

M. S. se sumnjiči da je nabavio dve ručne bombe i angažovao dvadesetogodišnjaka da ih, 7. i 11. januara, baci u dvorište iste porodične kuće u okolini Kruševca, što je on i učinio. Tom prilikom niko nije povređen, a od detonacija su oštećeni kuća i automobil.

M. S. je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ostale vesti

Komentari

  1. Dalibor kaže:

    Mogu da ga vajudu, onako sa oralnom zavrsnicom….. Samo neke pretpostavke a nigde dokaza…. To je naša murija… Hapse normalan narod a kriminalci se šetaju kao na korzo…. Uzas

1 thought on “Hapšenje zbog izazivanja opšte opasnosti

Comments are closed.

back-to-top