“Gumari” počeli pripreme za prvoligašku sezonu

Postavljeno: 21.06.2022

Fudbaleri kruševačkog Trajala startovali su sa pripremama za naredno prvenstvo, koje će igrati kao članovi Prve lige Srbije.

Na prvoj prozivci pojavila su se 33 igrača. Među njima su bili i Mitar Radivojević, Ilija Stojanović, Filip Sredojević i Andrija Fratrović, koji bi u novoj sezoni trebalo da pojačaju tim.

Prvi deo priprema je u Kruševcu, da bi se sa njima 4. jula nastavilo u Makedoniji, gde će biti odigrane i kontrolne utakmice sa Sileksom, Bregalnicom i Detonitom.

– Naši ciljevi su uvek najviši, ali je realno da se izborimo za plej-of. Primarni cilj nam je, dakle, da budemo do osmog mesta i, svakako, nije nerealan. Malo smo pojačali stručni štab dovođenjem kondicionog trenera, vratili smo Ivana Radivojevića, vratili su se u klub Sredojević i Fratrović, novi su Ilija Stojanović iz Timočanina i Mitar Radivojević iz Pirota, a tu je i par igrača na probi, videćemo koliko mogu da odgovore onome što se od njih traži. U svakom slučaju, mislim da ćemo i sa ovim igračima moći da iznesemo sezonu i da, uz dobar rad i njihovo dobro zdravlje, dostignemo cilj – rekao je predsednik Kluba Vladan Gašić.

Prvu kontrolnu utakmicu Trajal igra već u subotu.

S.M.

Ostale vesti

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

back-to-top