Grupa građana “Za život bez brige za sigurno sutra”: “Bez velike politike”

Postavljeno: 11.03.2020

Na konferencii za medije Grupe građana “Za život bez brige za sigurnije sutra“  saopšteno je danas da je sve spremno za učešće na lokalnim izborima 26. aprila. Po rečima Ljubiše Krstića, prvog na izbornoj listi čiji je nosilac dr Rade Biočanin, 31.000 penzionera u Lazarevom gradu ili 50.000 u Rasinskom okrugu  ne želi da se bavi visokom politikom, već boljim i sigurnijim životom svih građana

Želja je i interes svih građana da žive u blagostanju. Naravno, moraćemo svi da radimo više nego do sada. Zato smo spremni da prihvatimo svakog ko je našeg shvatanja – poručio je Ljubiša Krstić pred novinarima. 

Ne smatramo da smo svemoćni, naprotiv. Ali, ako uspemo da izborimo mesto među odbornicima, trudićemo se, bez velike politike, da se bavimo pravim životnim pitanjima. Zašto, na primer, ne bismo omogućili onima koji redovno izmiruju obaveze plaćanja poreza na imovinu da imaju povlastice od 5 odsto, kao na računima za struju? – rekao je još Krstić.

On je konstatovao da “ima mnogo stvari gde armija penzionera može dopreti do cilja”, i najavio da će taj cilj biti jasno obrazložen u predizbornom programu koji će, kako je rekao, uskoro biti obelodanjen i koji će moći svi da pročitaju.

Zahvalnost sto su se odazvali pozivu, članovi Grupe građana “Za život bez brige za sigurno sutra” uputili su TV Jefimiji, TV plus, kao i listu Grad i kruševagradu.

E.M.

Ostale vesti

back-to-top