Godišnja skupština FK Napredak: Ako može i Evropa!

Postavljeno: 01.07.2021

Cilj je u narednoj takmičarskoj sezoni plasman u gornjem delu tabele i pokušaj da se izbori učešće na evropskoj sceni, što podrazumeva mnogo veću podrška gradskih institucija, privrede i pojedinaca, konstatovano je na godišnjoj Skupštini FK Napredak

Dok se fudbaleri Napretka u Makedoniji pripremaju za novo prvenstvo Super lige, u Kruševcu je, u Medija centru Napretka, održana godišnja Skupština Kluba.

Jednoglasno usvojen je i plan i program Kluba za sledeću takmičarsku sezonu. Cilj je plasman u gornjem delu tabele i pokušaj da se izbori učešće na evropskoj sceni, što podrazumeva mnogo veću podrška gradskih institucija, privrede i pojedinaca. Predsednik Upravnog odbora Miloš Nenezić apelovao je sve koji mogu da pomognu, kako bi Napredak dostojno reprezentovao svoj Grad u eliti srpskog fudbala.

Izabrani su i novi članova najvišeg organa upravljanja, a to su Vladan Gašić, Peter Dajko, Snežana Radojković, Milan Jevtić, Vladimir Milosavljević, Siniša Jovanović, Dušan Gvozdenović i Božidar Vulićević.

Formiran je i Organizacioni odbor za obeležavanje 75 godina postojanja Kluba, na čijem je čelu Vladan Gašić, predsednik Fudbalskog saveza Rasinskog okruga.

Na Skupštini su jednoglasno usvojeni finansijski izveštaj za prošlu godinu, izveštaj o takmičarskoj sezoni 2020/21 i izveštaj o infrastrukturnim ulaganjima na stadionu, a data je i saglasnost na izmene i dopune Pravilnika o sistematizaciji radnih mesta.

S.M., Foto: FK Napreak

Ostale vesti

back-to-top