GO SPS obeležio 31 godinu od osnivanja stranke

Postavljeno: 16.07.2021

Povodom obeležavanja 31 godine postojanja i rada Socijalsitičke partije Srbije, u prostorijama Gradskog odbora SPS, uz prisustvo velikog broja članova i simpatizera, održana je svečana sednica.

– Naša partija traje 31 godinu tokom kojih je prošla težak put, preko sankcija,  NATO bombardovanja, petog oktobra do današnjeg dana. Možemo da se pohvalimo da smo uvek radili u interesu našeg naroda i Republike Srbije što činimo i danas – rekao je v.d. predsednika GO SPS Siniša Maksimović podsetiviši da je Socijalistička partija Srbije parlamentarna stranka od svog osnivanja.

Maksimović je izrazio uverenje da će u narednom periodu boreći se za socijalnu pravdu SPS imati još veću podršku naroda i Kruševljana.

– U osnovi našeg programa je socijalna pravda, na prvom mestu je čovek. Zalažemo se za besplatno zdravstvo i školstvo, da svaki čovek živi od svog rada, a da njegov rad bude humani radi – istakao je on.

Dodao je i da je GO SPS posebno ponosan na to što za vreme njihove vlasti u Kruševcu nije prodata nijedna fabrika.

– Želim da istaknem da kruševački socijalisti  podržavaju  rukovodstvo naše partije na čelu sa Ivicom Dačićem, kao i da podržavamo ubrzani razvoj Srbije i našeg grada – napomenuo je v.d. predsednika GO SPS Siniša Maksimović.

D. M.

Ostale vesti

back-to-top