Gašenje požara u toku, nema povređenih (VIDEO)

Postavljeno: 29.10.2022

Kako nezvanično saznajemo, potpuna lokalizacija požara koji je jutros izbio u kineskoj robnoj kući „Youmart“ u Vidovdanskoj ulici u centru Kruševca, očekuje se vrlo brzo.

Požar koji je vatrogasno spasilačkoj jedinici prijavljen jutros u 8 časova i pet minuta, izbio je na trećem spratu kineske robne kuće Youmart, odakle se proširio na krovnu konstrukciju koja je potpuno izgorela.

U gašenju požara učestvuje devet vozila sa 33 vatrogasca iz Kruševca, Trstenika i Ćićevca, kao i industrijske vatrogasne jedinice iz Trajala, Kuper tajera i Rubina.

U trenutku izbijanja požara u objektu je bilo ljudi, ali da nema povređenih i stradalih. Nakon izbijanja požara evakuisana je zgrada Češlja gde na sreću nijedan stan nije zahvaćen požarom.

Kako nezvanično saznajemo, za sada su zaštićene prostorije dopisništva RTS i Pozorišta, ali to još uvek ne znači da su ovi objekti potpuno bezbedni.

Dok se objekat  potpuno ne obezbedi od pada fasade, zbog bezbednosti građana na snazi će biti zabrana kretanja ovim delom grada.

D.P.

Ostale vesti

back-to-top