Gardaroberi, šminkeri, dekorateri šiju maske

Postavljeno: 23.03.2020

U radionici Kruševačkog pozorišta, kao deo borbe protiv korona virusa, počelo je šivenje zaštitnih maski. U taj posao su se uključili gardaroberi, šminkeri, dekorateri

Istovremeno glumci Kruševačkog pozorišta sminaju bajke koje će od danas biti postavljene na jutjub kanal pozorišta. Na tom kanalu se od prošlog četvrtka emituju predstave Kruševačkog pozorišta. Reč je o virtuelnom pozorištu nastalom usled epidemije korona virusa i uvodjenja varednog stanja, zbog čega je prekinuto održavanje prozorišnih pedstava. 

– Svi iz Pozorišta su se na neki način uključili u borbu protiv epidemije. Sutra ćemo emitovati predstavu “Teatar čudesa”, a prva predstava koju smo postavili u četvrtak, komedija “Kidaj od svoje žene”, do sada je imala skoro hiljadu i po pregleda. Dečija predstava “Nemušti jezik” imala je oko 170 pregleda. Predstave ostaju na našem kanalu tako da svako ko želi može da ih pogleda u svakom trenutku – rekla je portparol Kruševačkog pozorišta Svetlana Djurdjević. 

U pozorištu podsećaju da se predstave emituju utorkom i četvrtkom od 20 časova, a da je subota namenjena predstavama za decu.

Ostale vesti

back-to-top