Fudbalski klub Duel napunio „akumulatore“ na Kopaoniku

Postavljeno: 10.08.2022

Pioniri i petlići kruševačkog FK Duel, posle osam dana uspešnih priprema na Kopaoniku, vratili su se u grad pod Bagdalom i spremni su za sve izazove koji ih očekuju. Tako govori trener Slobodan Filipović Rus i za naš portal saopštava rezultate prijateljskih mečeva:

– Petlići 2010. godište pobedili su vršnjake Partizana iz Beograda 1:0, dok je ekipa 2009. poražena 5:0. Pioniri su izgubili od OfK Beograda 2:3, a u revanšu trijumfovali sa 3:2. Kontrolni susret  kadeta Ade iz Beograda i naših mlađih pionira završen je nerešeno 3:3, a sa Radničkim iz Niša bez golova 0:0. Danak su ,,platili,, pioniri Sport kluba iz Novog Pazara, 6:0 za nas . Petlići su se nadmetali, takođe i rezultat je bio 2:2, a Šampione su dobili 3:2. Sve u svemu,imali smo kao i uvek, sjajne uslove za život i rad i spremni očekujemo prvenstvene mečeve -istakao je idejni tvorac FK Duel Slobodan Filipović Rus.

Sportski direktor kluba Borislav Zogović veli da se rad nastavlja u Kruševcu i da nema nikakvog opuštanja u želji da sve selekcije budu valjano spremne za dobru igru i pobednički duh.

-Fudbal je igra u kojoj se dobija i gubi. Mi smo godinama navikli naše simpatizere na pobede i sada samo nastavljamo u istom stilu i cilju-naglašava Borislav Zogović.

Ekspedicija iz Lazarevog grada prepuna je pohvala na račun zaposlenih u Hotelu ,,Kopaonik, , u kome su, po tradiciji, svakog leta njihovi gosti.

Lj.Marković

Ostale vesti

back-to-top