Fudbalska reprezentacija veterana Srbije pobedila Fudbalski klub Šašilovac

Postavljeno: 20.08.2021

Juče je, u memorijalnom meču u pomen preminulom igraču FK Šašilovac Dejanu Petkoviću, Fudbalska reprezentacija veterana Srbije savladala Šašilovčane 1:8

Najbolji pojedinac bio je igrač domaćih Dragoljub Milošević, kao i golman reprezentacije Rade Milovanović. Igrom se istakao bivši igrač kruševačkog Napretka Dušan Pešić, jedini učesnik Olipijskih igara u Rusiji, koji je karijeru završio u Turskoj.

– Humanost na delu što se svih učesnika tiče. Šašilovac je baš na Preobraženje priuštio prisutima dopadljivu fudbalsku predstavu – naglasio je Dušan Pešić.

Ocu Dejana Petkovića uručeno je priznanje, a predsednik Udruženja penzionera Car Lazar iz Kruševca, Ljubiša Krstić, dodelio je priznanja i drugim zaslužnim meštanima za razvoj sporta u ovom selu.

– Posle meča oprobali smo se na penale. Domaćin je bio bolji 3:2. Mi sutra (subota) nastavljamo svoju misiju u Kuršumliji, gde ćemo odigrati meč sa FK Kosanicom – rekao je selektor reprezentacije pukovnik u penziji Dr Rade Biočanin iz Kruševca.

– Ne može nam niko ništa. Igramo, pobeđujemo i družimo se kao jedna porodica – ističe čuvar mreže reprezentacije veteran Rade Milovanović.

Lj. Marković

Ostale vesti

back-to-top